premium lubricants

DEX QM Technologie


Een nieuw soort smeermiddel met meer voordelen

Het wrijvingsoppervlak trekt middels de door QM technologie omgevormde oliemoleculen aan, waarop deze een continue bewegend laagje vormen. Door dit hoog polaire proces worden motoren tevens volledig gereinigd.

Dex Oil gebruikt deze krachten om de oliemoleculen een nieuwe structuur, en daarmee een extreem sterke vorm, te geven. Dex Oil doet dit op het niveau van basis oliën die door blenders gebruikt worden om middels allerlei recepturen tot eindproducten te komen. Die recepturen bestaan uit additieven die aan de basis oliën worden toegevoegd.

Door gebruik te maken van Dex QM technologie creëert Dex Oil een eindproduct dat veel langer, beter en duurzamer presteert dan producten zonder deze technologie met sterk verbeterde eigenschappen zoals o.a. langere standtijd, hogere emissiebesparing en lager brandstofverbruik.


Bereken hier uw verwachte voordeelDEX QM Premium Lubricants · presteert beter, langer en duurzamer


DEX QM Heavy Duty Premium Lubricants zijn nu opvallend herkenbaar. De combinatie van een zwarte achtergrond met daarop 3 verschillende kleurcodes & pictogrammen en een duidelijke productnaam omschrijving zorgen ervoor dat u de DEX QM verpakkingen niet over het hoofd zult zien.
DEX QM Premium Lubricants · presteert beter, langer en duurzamer


DEX QM Heavy Duty Premium Lubricants zijn nu opvallend zichtbaar in de verkoopkanalen en bij de onderhoudsafdelingen.
De combinatie van een zwarte achtergrond met daarop 3 verschillende kleurcodes & pictogrammen en een duidelijke productnaam omschrijving zorgen ervoor dat u de DEX QM verpakkingen niet over het hoofd zult zien.